FAQ

Hvad er affiliate program?

Affiliate programmet er et kommission system, der er baseret på salget af ydelser gennem underholdningsprodukterne på 777.dk. Online 777.dk tilbyder sine ydelser gennem 777.dk’s affiliate partnere gennem 777.dk affiliate program, hvorved 777.dk deler fortjenesten, som genereres af den del af spillernes tab på 777.dk, som er genereret via affiliatepartnere. I henhold til 777.dk affiliate program modtager affiliate partneren sin kommission på baggrund af de nye kunder hos 777.dk, som affiliate partneren bringer til 777.dk. Den månedlige kommissionsbetaling udbetales på baggrund af de nye kunder som affiliatepartneren har refereret til 777.dk.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig affiliate programmet?

Der er mange grunde til at registrere sig i vores affiliate program. Det er gratis, giver høj andel af indtjeningen, masser af underholdningsprodukter, så hvorfor ikke tjene penge på din trafik med 777.dk affiliate program fra i dag ?

Hvem kan registrere sig i affiliate programmet?

Enhver person/webmaster, der driver egen webside(r) og som respekterer vores generelle betingelser og vilkår kan tilmelde sig 777.dk Affiliates. Hver affiliate partner må kun registreres en gang.

Er der omkostninger ved at blive medlem af 777.dk Affiliate?

Det er fuldstændig gratis at blive affiliatepartner for 777.dk.

Hvordan registrerer man sig for at blive medlem af 777.dk Affiliate?

Det er nemt at tilmelde sig hos 777.dk Affiliate ! Du skal blot klikke på ”Tilmeld nu” knappen og udfylde skemaet for at blive medlem af 777.dk Affiliate.

Kan jeg registrere mere end en webside?

Ja, hvis din ansøgning til 777.dk bliver accepteret, så kan du registrere flere websider i din 777.dk Affiliate konto. Do kan etablere individuelle tracking links til hver enkelt side, så du kan følge effekten af hver enkelt side.

Accepterer 777.dk alle websider?

Nej, vi accepterer ikke alle websider. Vi gennemgår hver eneste applikation individuelt og vurderer om sidens natur og indhold er passende for 777.dk Affiliate.

Kan jeg blive affilitepartner hos 777.dk selvom jeg ikke har min egen webside?

Ja, det kan du godt. Vi har udviklet et system til dig, som gerne vil være affiliatepartner hos 777.dk, men som vil udføre affiliate arbejdet ved fysisk affiliate. Kontakt vores affiliate managere i dag på for at drøfte, hvilke muligheder vi har til netop dig.

Hvor lang tid holder cookies?

Cookies har 30 dages varighed

Hvor ofte bliver mine statistikker opdateret?

Dine statistikker opdateres i real-time.

Hvor meget kan jeg tjene som 777.dk affiliatepartner?

Der er ingen grænse for, hvor meget du kan tjene. Jo mere kvalificeret trafik du sender til 777.dk jo mere tjener du.

Kan jeg anbefale 777.dk Affiliate og opnå kommission for min anbefaling af nye affiliatepartnere ?

Ja, du kan anbefale sub-affiliatepartnere og få yderligere indtjening for hver kunde, som dine sub-affiliatepartnere sender til 777.dk.

Hvordan beregnes kommissionen?

Din månedlige kommission beregnes som en procentdel af den nettoindtjening, som genereres af de spillere, som du har henvist til 777.dk. Nettoindtjeningen er beregnet som spillernes samledes tab med fradrag af direkte omkostninger forbundet med indtjeningen på de henviste spillere, såsom bonus, loyalitetsbelønninger, betalinger af overførselsgebyrer, chargebacks og spilleafgift til den danske stat.

Hvordan får jeg udbetalt min kommission?

777.dk Affiliate beregner kommissionen i begyndelsen af hver måned på baggrund af den forrige måneds aktivitet og overfører kommissionen inden den 20. i måneden. Hvis din optjente kommission er under DKK 100 bliver din kommission ikke udbetalt, men forbliver på din 777.dk konto til næste måned.

Overgår negative saldo på min konto til næste måned?

Ja, en eventuel negativ saldo ved udgangen af måneden bliver overført til starten af næste måned.

Hvordan kan jeg lukke min konto?

Hvis du ønsker at lukke din 777.dk Affiliate konto, skal du sende en email til . Venligst oplys dit affiliate ID-nummer samt fornavn og efternavn.

Hvordan kommer jeg I kontakt med 777.dk ?

Du kan kontakte os når som helst på email: .